Я вже зареєстрований

Перейти до інформації та послуг у вашому персональному кабінеті.

Я ще не реєструвався

Ви не користуєтесь нашим інструментом? Зв'яжіться з нами, ми допоможемо вам у  будь-який час!

Наші цінності

Наші цінності

Цінності, що роблять нас унікальними

Відданість справі

Ми маємо глибоку прив’язаність галузі сільського господарства, землі,  насіння, що з неї проростає. Це пристрасне захоплення своєю справою забезпечує постійне занурення в роботу та довготривалі стосунки з нашими клієнтами та партнерами, за будь-яких випробувань.

 

Командний дух

Наше походження з кооперативу, постійне відчуття задоволення від того, що працюєш та стаєш більш ефективним саме у колективі,  об’єднуюче почуття солідарності у протистоянні складним викликам, є нашою справжньою силою.

 

Повага

Поважати іншого, вміння вислухати кожного, зрозуміти потреби та бажання наших клієнтів, партнерів, співробітників, яким би не було їхнє походження чи культура – це визначальний елемент нашого світогляду.

 

Пошук нових викликів

Нові продукти, нові рішення, нові ринки… Ми підтримуємо індивідуальні та колективні ініціативи. Виклики для нас – це наша рушійна сила.

 

TEAM%20Photo%20shooting%20(53)_0.jpg

Інновація

Створювати нові  високопродуктивні гібриди - це покликання наших дослідників. В генетиці та агрономії ми постійно винаходимо нові практики та докладаємо усіх зусиль в цьому напрямку, щоб приносити нашим клієнтам додану вартість.

Сталий розвиток

Бути аграрієм означає вирощувати майбутнє.  Ми розвиваємо з нашими клієнтами та партнерами стосунки довіри, що базуються на спільному баченні довготривалого розвитку рентабельного і сталого сільського господарства.